Vi kan rekond

Återskapa nybilskänslan

Det är dags nu. Fräscha upp och öka värdet på bilen med en utvändig och invändig rekonditionering. Glansen och doften gör goda intryck.

Vi tvättar och polerar åt privatpersoner och företagskunder

Prislista -
Privatkund personbil

Prislista -
Företagskund arbetsbilar

Personbil / pickup / skåpbil.
Priser exklusive moms.

FAQ

Bilrekonditionering, bilrekond eller helrekond i dagligt tal, är processen att återställa en bil till sitt ursprungliga skick eller nära detta, genom att rengöra, polera och skydda alla ytor på hela bilen.

Bilrekond innefattar tvättning, polering och vaxning utvändigt, dammsugning och rengöring av insidan inklusive luktborttagning , fönsterputsning och motortvätt.

Bilrekond ger flera fördelar. Förutom den obetalbara känslan av att ha en fräsch och blank bil behåller den eller till och med ökar sitt värde, livslängden förlängs, och så minskar risken för korrosion och andra skador som smuts, tjära och vägsalt ställer till med.

Det beror på flera faktorer. Användning, körsträcka och förvaring påverkar mycket. Generellt sett är det bra att rekonda sin bil åtminstone en gång per år, gärna två, för att hålla den i gott skick. En entusiast som älskar sin bil helrekondar betydligt oftare än så.

Det finns många olika produkter och speciella polermaskiner som används vid bilrekond. Bilen tvättas av med hetvatten med en högtryckstvätt som får bort det vanligt kallvatten inte rår på. Rengöringsmedel, polermedel, vax, tvättmedel, våtdammsugare och borstar är alla speciellt anpassade för professionell bilvård och är inte desamma som används i ett vanligt hushåll.

Det är fullt möjligt att tvätta, städa, polera och vaxa sin bil själv, men det är en tidskrävande process som kräver att man vet vad man gör för att inte repa och göra oreparerbar skada längs vägen. Dessutom krävs rätt utrustning för att få ett fullgott resultat. Att anlita en professionell bilrekondare kan vara ett enklare alternativ för att få ett perfekt slutresultat.

Ge din bil vad den förtjänar

 Låt vårt team av professionella rekondspecialister ta hand om din bil. Kontakta oss idag för att boka en tid. Ta en titt i bilhallen på JH Motor för att se resultatet av det vi gör.